Companie

De ce REAL DECO

Dedicați nevoilor dumneavoastră

Vă susținem în realizarea celor mai complexe tipuri de proiecte de construcție, oferindu-vă servicii de consultanță, proiectare, dezvoltare imobiliară, execuție construcții, servicii de concesionare. Pe tot parcursul parteneriatului nostru vrem să facem dovada experienței și profesionalismului ce ne caracterizează!
01

SUNTEM UN PARTENER

Suntem dedicați, în principiu și în practică, acțiunii declarate de a realiza împreună cele mai reușite proiecte.
02

ECHIPĂ CALIFICATĂ

Forța noastră de muncă înalt calificată produce valoare și plus valoare pentru clienții și acționarii noștri.
03

EXPERIENTA

Grație experienței și excelenței activității noastre, ocupăm o poziție dominantă în preferințele și recomandările clienților noștri.

COMPANIE

SCURT ISTORIC

REAL DECO este o companie românească specializată în furnizarea de soluții și în realizarea de construcții civile și industriale, restaurarea de clădiri, executarea oricărui tip de amenajări interioare și exterioare, refacerea și realizarea de instalații electrice, sanitare și HVAC.

Prin experiența acumulată în cei peste 10 ani de activitate am căutat permanent să venim cu soluții complete și inovative pentru punerea în operă a cât mai multor proiecte, de cât mai mare amploare. Știm că nu este ușor să găsiți întotdeauna o companie de încredere cu care să realizați proiectele dumneavoastră de la prima săpătură și până la ultimul detaliu.

Pentru a vă oferii servicii la cele mai înalte standarde, societatea a obținut o serie de certificate, respectiv ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001. Ele sunt cea mai clară dovadă a profesionalismului și seriozității cu care realizăm fiecare lucrare contractată. Întotdeauna am căutat să fim mai mult decât un colaborator, dovedindu-ne un partener responsabil și de încredere.

INFRASTRUCTURĂ

DISPUNEM DE CERTIFICĂRI, SPECIALIȘTI, ECHIPE PERFORMANTE ȘI DE COLABORATORI DE TOP

S.C REAL DECO S.R.L realizează lucrări de consultanță, proiectare și execuție în următoarele domenii:
• Construcții civile și industriale
• Consolidări și restaurări
• Amenajării interioare și exterioare
• Instalații electrice, sanitare și HVAC
• Pardoseli industriale și rezidențiale.