Restaurări clădiri

restauration

Restaurări clădiri

Fie că vorbim despre o clădire de patrimoniu sau doar despre o clădire mai veche, aflată în stare de degradare, procesul de restaurare al clădirii presupune o serie de etape pe care le respectăm cu pricepere și atenție la detalii. Folosind mijloacele tehnice actuale și respectând detaliile arhitecturale de epocă, încercăm să redăm strălucirea și valoarea istorică de altădată a unor clădiri speciale.

REAL DECO consolidează, reconstruiește și reface clădiri asupra cărora timpul și-a pus amprenta. Scopul nostru este de a aduce aceste clădiri într-o stare cât mai apropiată de cea originară, fără modificări în aspectul, configurația, caracteristicile și detaliile speciale care au condus la decizia de protejare a imobilului. Datorită gradului de specializare și de complexitate al lucrărilor, procesul de restaurare poate dura uneori mai mult, însă garantăm că rezultatul lucrărilor de restaurare construcții va fi unul spectaculos și impresionant.

Dacă doriți să redați unei clădiri vechi valoarea și frumusețea estompate de trecerea timpului nu ezitați să cereți sfatul unui specialist în restaurări din echipa noastră!